anna-a.reismee.nl

Canberra

Eindelijk aan het reizen!
Klinkt misschien raar maar ik heb een maand in Sydney gezeten, zoals jullie weten heel veel gezien en gedaan, maar nu ben ik dan echt vertrokken. In de bus naar hoofdstad Canberra. Valt nogal tegen!!! Errug saai, enorm rustig op straat en er valt gewoon niks te beleven. Je kan de parlementsgebouwen bekijken en oorlogsmusea e.d. maar gaaaaaaaap! We hebben de Mt Ainslee beklommen met een leuk uitzicht op Canberra en de volgende dag de hele dag op de mountainbike gezeten. Zo'n beetje 35 graden en vol in de zon! Lekker zweten dus want we hadden flink het tempo erin, maar zo hebben we wel wat van de omgeving kunnen zien en dat was toch wel mooi.
O ja, ik heb voor het eerst helemaal alleen(!) mijn eigen tentje opgezet. Ja ja, ik heb gecampeerd! 3 nachten wel te verstaan hihi. Er was geen plaats meer in een van de hostels dus toen heb ik maar een tentje en een matje gekocht voor in totaal AUD100,-. Kan je het niet voor maken of wel dan haha. Beetje hard op de grond dus daar zal ik de volgende keer wat op moeten vinden, maar beviel me verder prima!
Afgelopen nacht (do op vrij) met de nachtbus naar Melbourne gereden. Geen oog dicht gedaan . Maar goed ik zit weer in een stad en het leeft hier. In de omgeving valt er heel veel te doen dus de vooruitzichten zijn weer goed. Ik ben nu bezig met werk zoeken. Hoop dat dat een beetje gaat lukken.
Ik heb foto's op http://picasaweb.google.com/anna.on.walkabout . Daar staat alles op, dus ik hoop dat dat wel lukt?
Ik ben ook straal vergeten om mijn telefoon nummer te geven. Dat is (0061)415528520. Mijn postadres is: Anna Annema, Locked Bag A4035 Sydney South NSW 1235. Dat kantoor stuurt het dan weer naar mij door. Kan meer dan 10 dagen duren voordat ik iets ontvang, maar altijd leuk om iets van het thuisfront te krijgen!

Dat was het voor nu en ik hoop gauw iets van jullie te horen.

De zonnige (bijna 40 graden vandaag) groeten vanuit Melbourne,

xxx Anna