anna-a.reismee.nl

IK WORDT TANTE!!!!!!

Ik kon het nog niet eerder vertellen, maar mijn jaar is echt super begonnen. Op 1 januari kreeg ik een mail waarin stond dat mijn broer en zijn vrouw hun eerste kindje verwachten!!!!!
Toen ik het las gilde ik het uit (letterlijk hihi). Roel had geen idee wat er was en kwam bij me staan. Toen ik het vertelde werd ik er zelfs wat emotioneel van! Ik krijg gewoon een klein neefje of nichtje! Wat een gek gevoel is dat zeg. Had niet verwacht dat ik er zo sterk op zou reageren, maar ik vind het zo leuk. En ik gun het Johan en Femke ook enorm!! De eerste checkup is al geweest en ik heb de eerste echo al kunnen bekijken. Wat bijzonder zo'n kleintje erbij...Pa wordt voor het eerst opa! Wel balen dat ik er niet bij ben om de zwangerschap te volgen, maar tegenwoordig kan alles ook via internet dus ben ik er toch een beetje bij. Als alles goed gaat is de kleine 3 maanden oud als ik hem/haar voor het eerst zie.

Lieve Johan en Femke, ik denk veel aan jullie en ben erg benieuwd hoe het gaat met jullie. Nu en de komende tijd. Hou me op de hoogte, want ik wil ALLES weten hihi.